Statikus

Ráckeve és környezete természet adta szépségeinek, a szigeteknek, a város vízről látható építészeti remekeinek megtekintése kiváló szórakozási lehetőség a városunkba látogató turistáknak.

Minderre kiváló lehetőséget biztosítunk kisebb-nagyobb társaságoknak is 2 db 6 személyes, 1 db 8 személyes, 1 db 5 személyes 5 Lóerős Yamaha motorral, kormánnyal és napfényvédő tetőkkel felszerelt stabil csónakjainkkal, illetve 5 db 3 személyes kenunkkal és 1 db 2 személyes kajakunkkal amelyeket mindenki engedély nélkül, saját felelősségére használhat.

Címünk és elérhetőségeink:         Sári István           2300. Ráckeve Balabán u. 23.    Tel.: +3620 9463 877,   e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Weblapunk: www.olcsosetahajo.hupont.hu     Facebook: Csónakkölcsönző Ráckevén

motorcs1

motorcs12

Vízitúrázás a Ráckevei-Soroksári Dunaág legszebb kisvárosában

Ráckeve a Csepel szigeti kistérség kiemelkedő idegenforgalmi települése. A Várost kettészelő Kis-Duna festői szépségűvé varázsolja a települést, melynek környezete egyedülálló Magyarországon. Szigetek, öblök, lagúnák teszik izgalmassá a vízi életet, a víz minősége évek óta kiváló, fürdésre alkalmas (ÁNTSZ által bevizsgált).

1

A szinte mozdulatlan Kis-Duna kiváló sportolási lehetőségeket teremt. Ebben szeretnénk segítségére lenni, az általunk kínált – elsősorban – evezős vízi lehetőségekkel.

2

Kínálatunk között megtalálja az egyéni kajak, kenu és csónakbérlést, míg csoportok (osztálykirándulások, baráti társaságok, cégek) esetén vízi programok szervezését, túraszervezést és outdoor csapatépítést is vállalunk.

3

A kenukat és csónakokat kívánság szerint telephelyünkön vagy bármely belvárosi vagy egyéb helyszínen adjuk és vesszük át. Rendelkezünk professzionális mentőmellényekkel, a maximális biztonság érdekében 10kg és 160kg között. Egyéni túrázók esetén térképet, hordót biztosítunk.

4

Elérhetőségeink:

Web lap: www.kisdunakenutura.hu

Facebook: www.facebook.com/kisdunakenutura

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06 20 324 4055

Cím: Ráckeve: Keszeg sor 7.

Társadalmi kapcsolatokért felelős tanácsnok
Papp László  

 

Testvérvárosi kapcsolatokért felelős tanácsnok
dr. Nagy Klára  

 

Közbiztonsági és bűnmegelőzési tanácsnok
Bobek Gábor  

 

Külterületen élők élethelyzetének javításáért, érdekeinek érvényesítéséért felelős tanácsnok
Simon Balázs  

Név Feladatkör Ajtó Telefonszám E-mail
         
Szadai József Polgármester 101 523-333 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vereckei Zoltán Alpolgármester 201 523-357 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
dr. Rupp-Müller Melinda mb. jegyző 103 523-333 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
         
Igazgatási és Szervezési Iroda  
 dr. Rupp-Müller Melinda  mb. jegyző, irodavezető
     
Asztalos Csilla igazgatási csoportvezető 107 523-346

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hojek Szilvia Ilona anyakönyvvezető 108 523-337 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovácsné dr. Zsákai Teréz
szociális és hagyatéki ügyintéző 214 523-359 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bulyáki Szilvia gyermekvédelmi ügyintéző 214/a 523-309 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pap Noémi  testületi ügyintéző 106 523-334 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Turcsán Ágnes személyzeti ügyintéző, szervezési csoportvezető 102 523-333

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dulczné Szajp Zsuzsanna ipar, kereskedelem és szálláshelyek ügyintézése, hirdetményezés, lakcímnyílvántartás 214 523-350 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
dr. Kolter-Mucska Dóra Adatvédelmi tisztviselő 200/b 523-323 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nagy Imola ügykezelő 200/b 523-323 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Balázsné László Gyöngyi  hivatalsegéd 102 523-333 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adóügyi Iroda    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Takács-Orbán Éva Irodavezető, iparűzési adó 109 523-338 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jakab Ilona gépjárműadó, adó- és értékbizonyítvány, talajterhelési díj 110 523-339 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovácsné Schmidt Brigitta idegenforgalmi adó, idegen bevételek behajtása 110 523-339 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Reich Mónika építményadó 110 523-339 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
         
Pénzügyi Iroda     
 Klein Éva Pénzügyi irodavezető
200/a 523-319

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hermann Gizella tárgyi eszközök nyilvántartása, Családsegítő központ könyvelés 200/a 523-319 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bakainé Bóna Melinda nemzetiségi önkormányzatok, kötelezettségvállalások, támogatások 200/a 523-319 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Blikhard Ildikó
kimenő és bejövő számlázása 200/a 523-320 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovács-Babarczi Beáta pénztáros, bérszámfejtő, közműtámogatások 105 523-332 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Őrsi Anita
bérkönyvelés, tárgyi eszközök nyilvántartása 200/a 523-314 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
         
Műszaki Iroda    Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Molnár Józsefné Irodavezető 114 523-345 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Koller Péter

fakivágás, állattartás, hulladékgazdálkodás, útvonalengedély, útüzemeltetés, zaj- és rezgésvédelem 111 523-324

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bécsi Lajos önkormányzati ingatlanok (beruházás, felújítás, útfenntartás, csapadékvíz-elvezetés) 113/a 523-343 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  építéshatósági ügyek (Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Áporka, Szigetújfalu, Szigetszentmárton, Szigetcsép) 113 523-341  
Szanyóné Palásti Hajnalka  építéshatósági ügyek (Ráckeve, Szigetbecse, Makád, Lórév), lakcímigazolás Ráckeve 113 523-344 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Varga Katalin építéshatósági adminisztrációs feladatok 113/a 523-343 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Viskiné Ács Erzsébet
kutak engedélyezési eljárása, köztisztasági ügyek, növényvédelmi ügyek 113/a 523-343 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
         
Közterület-felügyelet       Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lőrincz István    213 523-340 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cseh Fruzsina    213 523-340  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 

 

 

Karácsonyi KoncertHelyszín:

Savoyai Kastély

2300 Ráckeve, Kossuth Lajos u. 95.

Ráckevei Polgármesteri Hivatal    
Postacím   2300 Ráckeve, Szent István tér 4.
Telefon   06 24 523 333
Fax   06 24 422 521
E-mail   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap   www.rackeve.hu

 

Elektronikus ügyintézéshez használható cím:

Rövid név: RKEVEONK

KRID: 755229375

A biztonságos kézbesítési cím a központi ügyfélkapun keresztül érhető el.

 

 

 

 

 

Karácsonyi KoncertHelyszín:

Savoyai Kastély

2300 Ráckeve, Kossuth Lajos u. 95.

Személyes adatainak kezelője

Adatkezelő neve: Ráckeve Város Önkormányzat

Az adatkezelő weboldala: www. rackeve.hu

Adatkezelő székhelye: 2300 Ráckeve, Szent István tér 4.

Adatkezelő telefonszáma: +36-24/523-333

Adatkezelő e-mail címe: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatkezelő adószáma: 15730899-2-13


Adatvédelmi tisztviselő neve és elérhetősége:

dr. Kolter-Mucska Dóra

Telefonszám: 06-24-523-323

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postacím: 2300 Ráckeve, Szent István tér 4.

 

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

1./ Média

Amennyiben regisztrált felhasználó által kerül kép feltöltésre a honlapra, kerülni kell az olyan EXIF-eket, amelyekben GPS pozíció adatok is szerepelnek. A honlap látogatói ezeket letölthetik és kinyerhetik a helyadatokat a honlapon található képekből.

2./ Sütik

Ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be is vagyunk jelentkezve erre a honlapra, akkor átmeneti sütiket állítunk be, annak érdekében, hogy megállapítsuk, hogy a böngésző elfogadja-e a sütiket. Ezek a sütik nem tartalmaznak személyes információt, és törlődnek, ahogy bezárjuk a böngészőt.

A honlapra történő bejelentkezéskor több sütit hozunk létre, amely elmenti a bejelentkezési információt és a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit. A bejelentkezési sütik 2 napig érvényesek, a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit tároló süti 1 évig. Kijelentkezéskor a bejelentkezési sütik eltávolításra kerülnek.

Amennyiben bejegyzést vagy oldalt szerkesztünk, egy újabb sütit tárol el a böngészőnk. Ez a süti nem tartalmaz személyes adatot, egyszerűen csak a bejegyzés azonosító számát tárolja, amelyet szerkesztettünk. Egy nap múlva jár le az érvényessége.

3./ Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

4./ Analitika

Honlapunkon használt látogatottságelemző szolgáltatások:

-Google Analytics –

Akivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

Felhasználói adatokat nem osztjuk meg harmadik féllel.

Személyes adat őrzésének ideje

A honlapon regisztrált Felhasználók (ha vannak ilyenek) személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden Felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét).

A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

Milyen jogokkal rendelkezik a Felhasználó a saját adatai kapcsán?

A weboldalon regisztrált fiók esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a Felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Ahová továbbítjuk az adatokat

A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.

Adatvédelmi hatósági eljárás

Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., Telefon: 06 -1- 391-1400

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Honlap: www.naih.hu

 

Ráckeve Város Önkormányzat (www.rackeve.hu)
Honlap szabályzata


1. Általános rendelkezések
A városi honlap (www.rackeve.hu) működtetésének felelőse a Jegyző.
A napra kész aktualizálásáért a jegyző és a városi intézmények vezetői, a hivatal részéről az irodavezetők felelnek. A honlapnak teljes körűen tájékoztatni kell a lakosságot az aktualitásokról.

A honlap működésében az alábbi személyek vesznek részt:
Jegyző: A szervezet első számú vezetőjeként felel a honlap törvényi megfelelősségéért:
 • jóváhagyja és betartatja a honlap tartalommenedzselési szabályokat
 • kijelöli a honlap működésében részt vevő szereplőket
 • felsővezetői támogatást nyújt a honlap adminisztrátor munkája elvégzésének támogatására
 • időközönként, legalább hetente ellenőrzi a honlapot
 • felügyeli a honlapra szánt forrást
 • fogadja, értékeli és szükséges esetben intézkedéseket foganatosít a honlap adminisztrátor jelentései alapján
 • felel a honlap tartalmáért
Jegyzői Kabinetvezető: feladata a hivatali ügyintézők és elérhetőségeik aktualizálása. Fogadja a
képviselők részéről érkező, honlapra felteendő anyagokat. Államigazgatási ügyekben a jegyző, míg önkormányzati ügyekben a polgármester jóváhagyásával lehet feltenni dokumentumot a honlapra.

Irodavezetők:
gondoskodnak a saját feladatkörükbe tartozó honlapra felkerülendő dokumentumok elkészítéséről, és a honlap adminisztrátornak történő eljuttatásról.

Honlap adminisztrátor:
Azon hivatali, vagy külső személy, aki a tartalom módosításáért felelős
 • koordinálja a honlap tartalmának előállítását, frissen tartását
 • összegyűjti és továbbítja az önkormányzaton belül megfogalmazódott, weboldallal kapcsolatos igényeket, kérdéseket a jegyző felé
 • képviseli a hivatalt a honlappal kapcsolatos kérdésekben a kapcsolódó szolgáltatók irányában
 • a hivatali tartalmakat feltölti, illetve az intézmények által kapott tartalmakat formailag szerkeszti és átvizsgálás után közzéteszi
 • technikai problémák esetén segítséget nyújt
 • az adminisztrátor a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címet használja, hogy távollétében bárki át tudja venni feladatait.
Intézményvezetők: Azon intézményi vezetők, akik valamely a városi honlapon található tartalmakért felelősek. A tartalom felelősöket a jegyző körlevélben jelöli ki. A tartalom felelősök feladatai a következők.
 • a felelősségi körbe rendelet tartalmak előállítása, feltöltése a már fennlévő tartalmak ellenőrzése
A jegyző írásban kijelöli a tartalmakhoz rendelt felelősöket és felkéri őket a tartalomfelelősi feladatok ellátására, mely felhívás tartalmazza a megbízással járó feladatokat, felelősségeket és határidőket is. Az intézményvezetők hatáskörükön belül naprakészen tartják a felelősségi körükbe rendelt adattartalmakat. Ezt a jegyző rendszeresen ellenőrzi. Amennyiben a jegyző adattartalommal kapcsolatban hiányosságokat észlel, felhívja arra az intézményvezetők figyelmét és kéri az adattartalmak mielőbbi frissítését.

Az intézményvezetők a közzétételt követően ellenőrzik a feltöltött tartalmat. Amennyiben a tartalom nem megfelelő formában, vagy helyre került jelzi az adminisztrátornak és egyeztetnek a kijavítás módjáról és határidejéről. A kijavítást követően az adminisztrátor jelzi a intézményvezetőknek, aki újfent ellenőrzi azt.

Tartalomfrissítési szabályok tartalom típusonként:
Cikkek, hírek
 • feltöltési határidő: 2 munkanap;
a cikkek elkészítése során gondoskodni kell az alábbi tartalmi elemek meglétéről:
 • prioritás;
 • kategória;
 • cím;
 • bevezető;
 • hír szövege;
 • felkerülés napja;
Események frissítése-rögzítése az esemény naplóba
 • felkerülési határidő. 1 munkanap;
Az események összeállítása során gondoskodni kell az alábbi tartalmi elemek meglétéről
 • kategória;
 • cím;
 • esemény leírása;
 • esemény helye, ideje;
 • elvárt résztvevők (pl.: fiatalság, anyák, munkanélküliek…);
 • felkerülés napja;
Letölthető dokumentumok (rendeletek, határozatok, törvények, nyomtatványok, pályázati anyagok stb.)
 • Felkészülési határidő: 1 munkanap
 • Rendeletek, határozatok, törvények közzététele során gondoskodni kell az alábbi tartalmi elemek meglétéről:
 • kategória (rendelet, határozat, stb);
 • cím;
 • leírás;
 • vonatkozó mellékletek;
 • felkerülés napja;
A hirdetéseknek minden esetben a megjelenés indulása előtt 3 munkanappal meg kell, hogy érkezzenek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
A reklámok feltöltéséről részletes kimutatást kell vezetni, ami alapján el lehet számolni a hirdetőkkel.
A honlap adminisztrátor tölti fel a hirdetéskezelő szoftverbe a bannereket.

2. Szerzői jogok
A látogató azzal, hogy belép a www.rackeve.hu valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, a rendszer egyik szolgáltatásának sem. Ráckeve Város Önkormányzata fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Az üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.


A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti, vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A város honlapján lévő anyagok teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A honlaptól értesüléseket átvenni csak a honlapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

3. Fórumszabályzat
3.1. Fórum
Ráckeve város Polgármesteri Hivatala a kölcsönös párbeszéd és az egészséges vita folytatásának érdekében az önkormányzat honlapjához kapcsolódóan fórumot üzemeltet. A fórumot mindenki saját felelősségére használhatja, amennyiben elfogadja jelen szabályzatot. A fórum írásos, - képi-, információk, vélemények és hozzászólások (a továbbiakban együtt: hozzászólások) továbbítására, tárolására, megjelenítésére szolgáló - számítógépes hálózati alapon működő nem valósidejű archivált távközlési rendszer, melyet a jelen szabályzatban foglaltak szerint bárki ingyenesen használhat. Az üzemeltető nem garantálja a fórumok folyamatos rendelkezésre állását, üzemszerű működését; nem vállal felelősséget az üzemszünet, vagy más technikai leállás-; valamint az egyes hozzászólásokban esetlegesen elhelyezett romboló jellegű programok, alkalmazások – például: vírusok, férgek, makrók, továbbá az egyéb, fel nem sorolt programok, alkalmazások – okozta közvetlen, vagy közvetett károkért; mindazonáltal kijelenti: a lehetőségeihez mérten mindent megtesz ezek enyhítése, elkerülése érdekében.

Az üzemeltető a fórumon közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért teljes felelősséget nem vállal, pusztán abban a mértékben, ahogy azt a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexe előírja. A Fórumon megjelenő tartalmakat a felhasználók (a fórumozók) töltik fel, és azokért ők vállalják a felelősséget, a szolgáltató, üzemeltető nem.
A Fórumon közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban az üzemeltető semmifajta kontrollt nem végez, így semmilyen értelemben nem vonható felelősségre a Fórumon elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt.

Az üzemeltető a Fórum moderátorára ruházza azt a jogát, hogy azokat a fórumhozzászólásokat, amelyek megsértik az itt olvasható pontok valamelyikét, vagy amelyek megsértik a moderálási alapelvek valamelyikét, eltávolítsák. Szintén a moderátorra ruházza azt a jogot, hogy e szabályok súlyos megszegését követően a fórumos felhasználói azonosítót megszüntethetik.

3.2. Felhasználók
A fórumot a nem regisztrált felhasználók csak korlátozott tartalommal olvashatják, a regisztrált felhasználók (azonosító és hozzá tartozó jelszó használata után) nézeteiket, véleményüket, gondolataikat jelen Fórumszabályzatban szabályozott módon kifejthetik.
Bárki felhasználónak minősül, aki a www.rackeve.hu, www.rackeve.hu/forum internet címeken elérhető számítógéppel közvetlenül, vagy közvetve - akár más internet oldalakon, keresőprogramokon, saját dokumentumaiban található hivatkozáson keresztül - bármilyen irányú adatforgalmat kezdeményez.


Regisztrált felhasználónak minősül:

a.)állampolgárságától és tartózkodási helyétől függetlenül az a természetes személy,
b.) bármely állam saját törvényei szerint, vagy a nemzetközi jog által elismert módon jegyzett jogi személynek, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetnek képviseleti joggal rendelkező tagja, munkatársa, megbízottja,(a továbbiakban együtt: regisztrált felhasználó), aki a fórum tartalmának módosítására - hozzászólás közzétételére - lehetőséget kap a fórum üzemeltetőjétől; megértette, magára nézve kötelezőnek tartja jelen szabályzatban foglaltakat.
c.) több lépcsős szigorúbb regisztrációs folyamat szükséges
A fórumok tartalmának megjelenítését nem minden internetes böngészőprogram támogatja, továbbá
a használt böngészőprogramok egyéni beállításai előre nem látható módon befolyásolhatják a tartalom
megjelenítését, a felhasználó számítógépének működését, annak üzem-, és adatbiztonságát.
A fórumot minden felhasználó saját kizárólagos felelősségére használja.
A fórumon a felhasználók tetszőleges álnevet (nicket) választhatnak maguknak, azonban nem választható
olyan név vagy álnév, továbbá nem adható meg a felhasználói profilban olyan adat
 • amely közismert közéleti vagy történelmi személyiség, népcsoport, szervezet vagy intézmény nevével egyezik, illetve arra utal, vagy azzal közvetlenül összekapcsolható; kivéve, ha a név, vagy álnév és a hozzászóló azonosságáról az üzemeltető meggyőződött,
 • megtévesztésig hasonlít már bejegyzett névre, vagy álnévre,
 • obszcén, vagy trágár kifejezés, rasszista; mások vallását, nemzeti-, nemzetiségi hovatartozását gyalázó-, sértő kifejezés; burkolt, vagy nyílt reklámhordozónak tekinthető,
 • jogszabályi értelemben védett név,
 • más személy vagy felhasználó jogos és méltányolható érdekeit sérti.
Természetesen mindenki regisztrálhat a saját polgári nevén akkor is, ha ugyanazon a néven közszereplő is ismert, és egészen addig használhatja is a nevet, amíg egyszer meg nem próbálja magát az ismert közszereplőnek kiadni.
Nem megengedett a fórumtagok megtévesztésére alkalmas regisztráció (több becenév/alteregó használata). Amennyiben egyértelműen bebizonyosodik, hogy másokat megtévesztve valaki egyszerre több nevet használva fórumozik, azonnali és végérvényes kitiltást kap az összes általa regisztrált felhasználó. E szabály alól kivételes esetben - előzetesen - felmentés kérhető a fórum moderátortól.
A fórumon a felhasználók egyedi képet (avatar) tölthetnek fel maguknak, ami minden üzenet esetén a felhasználó neve alatt jelenik meg. Az avatarral kapcsolatos követelmény, hogy témája nem lehet ízléstelen, pornográf, sértő vagy megtévesztő. Amennyiben a felhasználó által választott kép nem felel meg a fenti követelményeknek, a képet a moderátorok törlik.

3.3. Hozzászólások
Az üzemeltető saját belátása és érdekei szerint szabadon rendelkezik bármelyik fórumán közzétett hozzászólással, ideértve az egyes hozzászólások részét vagy egészét képező tudományos-, műszakiirodalmi-, vizuális-, hang- és szoftveralkotások tárolását, vagy törlését is. A hozzászólás közzétételével a regisztrált felhasználó lemond - az üzemeltető bármely fórumán, bármilyen formában közzétett – hozzászólása feletti rendelkezési jogáról; anyagi vagy más jellegű követelést a későbbiekben ezek tárolására, törlésére, vagy ezek elmaradására; megsemmisülésére alapozva nem támaszthat.
A hozzászólások valóságtartalmáért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal; azonban ha egy adott hozzászólás saját – vagy más – jogos és méltányolható érdekeit sérti, illetve közérdeket sérthet, azt indoklás nélkül törölheti.
Üzemeltető nyomatékosan felhívja minden regisztrált felhasználójának szíves figyelmét arra:
Alaposan és körültekintően mérlegeljék, milyen tartalommal, milyen formában teszik közzé hozzászólásaikat! A mérlegelés során vegyék mindenképpen figyelembe, hogy a fórumokat archiválja az üzemeltető, ezért bárki által, több év elteltével is visszakereshető egy-egy regisztrált felhasználó akár összes hozzászólása!

3.4.Moderáció
A fórumot a 3.1. pontban meghatározott cél teljesülése érdekében az üzemeltető utólagosan moderálja.
A moderátor, házigazda, adminisztrátor (továbbiakban: moderátor) munkáját jelen szabályzat alapján végzi és törekszik arra, hogy csak a feltétlenül szükséges módon avatkozzon be a párbeszédbe.
A moderátor alapvető feladata biztosítani a folyamatos társalgás lehetőségét, ennek érdekében törlik a fórumokon közzétett hozzászólások közül azokat amelyek:
 • akadályozzák a fórumok rendeltetésszerű használatát,
 • üzemeltető rendszerének, vagy bármely felhasználó számítógépének működését általuk nem kívánt módon befolyásolják,
 • tartalma jogszabályba, vagy jelen etikai szabályzatba ütközik.
A moderálás során, ha a hozzászólás jelen szabályzatban megfogalmazott szabályokkal nem összeegyeztethető, a moderátor a hozzászólás egészét törli. A törlés tényéről a moderátor e-mailben, privát üzenetben vagy az erre szolgáló topikban értesíti az érintett tag(ok)at.
A moderátor törölhet egy hozzászólást, ha:
 • a vitapartner, vagy más személyét sértő hangnemű,
 • személyiségi, illetve közösségi jogokat sértő,
 • adatvédelmi törvényt sértő,
 • agresszív, fenyegető, félelemkeltő, gyűlöletkeltő,
 • a közzétételének időpontjában hatályos jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, vagy arra jelentkezést tartalmaz,
 • a társadalom általánosan elfogadott erkölcsi normáit, a természeti, történelmi, tudományos, kulturális értékek megbecsülését, bármely világnézeti-, vallási meggyőződést sért,
 • népek, nemzetiségek, etnikumok, bármely kisebbségek, nemek, korosztályok közötti hátrányos megkülönböztetést tartalmaz (akár burkolt formában),
 • nem a vita tárgyával vagy a topik címével összefüggő,
 • már meglévő hozzászólást ismétel,
 • törölt hozzászólást idéz vagy ismétel,
 • nicket sértő vagy lejárató, alpári című vagy - tartalmú, trágár szavakat tartalmazó,
 • megsérti a levéltitkot,
 • a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó vagy zavaró,
 • a moderátor technikai vagy tartalmi rombolásnak minősíti (pl. vírusos állomány csatolása, túl nagy kép belinkelése, túl hosszú az üzenet szövege stb.),
 • moderálással, illetve a moderátorral foglalkozó bejegyzés, kivéve az e célt szolgáló topikokban.
A moderátor lezárhat, illetve törölhet egy témát (topikot) abban az esetben, ha a fent leírt pontokban
felsoroltak közül bármelyik fennáll, illetve a témához a megnyitást követő egy hónap alatt nem érkezett
egy hozzászólás sem.
A moderátor korlátozhat, vagy törölhet egy felhasználót, ha:
 • felhasználói neve jelen szabályzat bármely alpontjába ütközik
 • rendszeresen, szándékosan a moderátori alapelvekbe ütköző tevékenységet folytat
A tiltás lehet ideiglenes vagy végleges. A leggyakoribb eltiltási tételek: egy nap, egy hét, egy hónap, végleges. A letiltási tételek nem kötelezően ebben a sorrendben követik egymást; adott esetben akár azonnal kiszabható a legsúlyosabb büntetés is. Több fórum témát érintő, kirívóan súlyos esetben a fórum moderátora az adott regisztrált felhasználót azonnal letilthatja a teljes fórumra vonatkozóan, az összes – addig közzétett – hozzászólásának törlésével együtt.

Olyan nick használata, amely köthető egy - ideiglenes vagy végleges - tiltás alatt lévő másik felhasználói névhez, ugyancsak a mondott nick azonnali, végleges tiltását vonhatja maga után. Indokolt esetben egyes regisztrált felhasználók kérhetik felhasználói azonosítójuk törlését. Fizikai törlésre kizárólag akkor kerülhet sor, ha az adott felhasználó hozzászólásainak törlése nem rontja lényegesen a fórumok olvashatóságát. Amennyiben súlyosan zavaró lenne az adott regisztrált felhasználó hozzászólásainak törlése, abban az esetben a moderátorok "Törölt nick" azonosítóra írják át a felhasználói azonosítót, beolvasztva a hozzászólásokat ezen gyűjtőnév többtízezer hozzászólásába.
A kérés teljesítéséről az adott fórumcsoport, fórum moderátorai döntenek. Amennyiben több fórumcsoportot, fórumot, klubfórumot érint a regisztrált felhasználó kérése, abban az esetben az üzemeltető, vagy a fórumok adminisztrátorai döntenek.
Rovatáthelyezések, rovatösszevonások
A moderátor azokat a rovatokat (topicokat), amelyeket véleményük szerint nem a rovat (topic) tartalmának megfelelő fórumon nyitottak, áthelyezik a tematikailag megfelelő fórumokba.
A hasonló tartalommal vagy témára nyitott rovatokat (topicokat) a moderátorok összevonják. Az ebben érintett rovatokat (topicokat) az elsőként indítottba illesztik be. A moderátor - lehetőség szerint - segíti a regisztrált felhasználókat a fórum kezelésében, használatában. A felhasználókról tárolt adatok semmilyen módon nem kerülnek ki egy harmadik félhez, azonban moderátor élhet azzal a jogával, hogy a jogellenes hozzászólásokhoz kapcsolódó adatokat az illetékes hatóságoknak továbbítsa. A fórumban megjelenő hozzászólások csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetők le, illetve terjeszthetők, és kizárólag a Polgármesteri Hivatal írásbeli hozzájárulásával lehet őket felhasználni.

3.5. Jogfenntartás
Ráckeve Város Önkormányzat fenntartja a jogot, hogy jelen szabályzatot időről-időre előzetes értesítés nélkül módosítsa vagy frissítse. A „Legutóbbi frissítés” dátuma a lap alján megmutatja, mikor történt a Szabályzat legutóbbi változtatása.

Ráckeve, 2010. augusztus 01.

Honlap Impresszuma:
 
Az oldal tulajdonosa: Ráckeve Város Önkormányzata
  2300 Ráckeve, Szent István tér 4.
Felelős kiadó: Ráckeve Város Jegyzője
Felelős szerkesztő: Ráckeve Város Jegyzője
Szerkesztőség, üzemeletető: Ráckeve Város Polgármesteri Hivatala
  2300 Ráckeve, Szent István tér 4.
  e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Telefon: 06-24-523-333
Feltöltés esetén az e-mail címekre lehet a dokumentációt küldeni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">

 

 

Az oldal tulajdonosa:

Ráckeve Város Önkormányzata
2300 Ráckeve, Szent István tér 4.

Felelős kiadó: Ráckeve Város Jegyzője
Felelős szerkesztő: Ráckeve Város Jegyzője
Szerkesztőség, üzemeletető: Ráckeve Város Polgármesteri Hivatala
2300 Ráckeve, Szent István tér 4. e-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát."> tel:  06-24-523-333
Feltöltés esetén az e-mail címekre lehet a dokumentációt küldeni:                                     
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

malom2A molnár mesterség volt a Duna mellett élő keveiek legfontosabb ipara.  Az 1720-as évben már öt malom helyi működésének adott lehetőséget Ráckeve. A malmok nagy része az 1950-es évekig őröltek. Magyarország utolsó tombáncos hajómalma Ráckevén maradt meg, amely 1967-68 telén semmisült meg, mikor a völgyhajót a jég megroppantotta és magával rántotta a házhajót is.

Lakossági kezdeményezésre, a ráckevei vízimolnárság hagyományainak felélesztésére, a „jelképünk volt és lehetne” gondolat mentén éledt fel ismét a ráckeveiek kedve a valaha volt vízimalom újbóli megépítésére. A malom kialakítása az eredeti írásos emlékek, dokumentumok, fotók, rajzok alapján történt.

A gondolatokat tett követte, és 2007-2010-ig újjáépült a Ráckevei Hajómalom.
Magyarország első rekonstruált és egyben működő hajómalmát Ráckevén tekinthetik meg.
Az őrlési technológia személyesen is megtekinthető vasárnaponként.
2017-ben a Hajómalom lett az Év Pest Megyei Értéke.

Nyitva tartás:
Szezon: április 1-október 23.
Hétfő: Zárva
Kedd-Péntek: 11.00-17.00
Szombat-vasárnap: 10.00-18.00

Október 24-március 31. 
Téli zárva tartás!

Belépő:
Keddtől szombatig: 300Ft/fő
Vasárnap őrlésbemutatóval: 500Ft/fő 


Szeretettel várjuk Önt és kedves családját!
Bővebb információért kérem látogasson el honlapunkra!

Tovább a Hajómalom honlapjára >>

További elérhetőségek:
Tel: 20/934-5333
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

hajomalom

2009 júniusában megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt a Ráckeve régi városházi épületének tornyában található Tűztorony-kilátó.A Ráckevei-kistérségben egyedülálló élményt biztosító kilátó szeretettel várja az idelátogató vendégeket, de természetesen a környezetünkben és városunkban élők számára is különleges élményt jelent a közel 40 méteres magasságból megtekinteni a pazar körpanorámát. Tiszta időben tökéletesen láthatók a budai hegyek, Százhalombatta és Ercsi tornyai, de akár a Velencei-dombság is, az itt élők pedig felülről is megkereshetik saját házukat, közvetlen lakókörnyezetüket.A téli időjárási viszonyokra tekintettel a kilátó szezonálisan április elejétől — október második hétvégéjéig tart nyitva.

NYITVA TARTÁS:

Minden év április első hétvégéjétől október második hétvégéjéig.

Hétfő-Kedd: csak előzetes bejelentkezés esetén csoportok számára
Szerda: 10.00-16.00
Csütörtök: 10.00-16.00
Péntek: 10.00-16.00 
Hétköznap minden óra egészkor látogatható!
Szombat: 10.00-17.00 
Vasárnap: 10.00-17.00

BELÉPŐJEGYEK:

Felnőtt: 500,- Ft/fő
Gyermek, diák, nyugdíjas, csoportos belépő: (10 fő fölött): 300,- Ft/fő
Családi belépő: 1000,- Ft

A KILÁTÓ KIZÁRÓLAG SAJÁT FELELŐSSÉGRE LÁTOGATHATÓ!
14 ÉVEN ALULI GYERMEKEK SZÜLŐI VAGY PEDAGÓGUSI FELÜGYELETTEL LÁTOGATHATJÁK!

Üzemeltető:
Skarica Máté Városi Könyvtár
2300 Ráckeve, Kossuth Lajos u. 9.
Telefon, csoportok számára előzetes bejelentkezés: 24/519-090/2-es mellék

kiadványok 3 féle2019

városnézés7

    Kiadványaink

 

 • "Fesztiválok Ráckevén" éves programajánló
 • Éves Kistérségi Eseménynaptár
 • Városnézés Ráckevén
 • Ráckeve térkép
 • Egyéb térségi vonatkozású prospektusok
 • Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) kiadványai

Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól 2015. évi CCXXII. szóló törvény 108. § (1) bekezdése alapján az elektronikus ügyintézésre kötelezett szervezetek 2018. január 1. napjától kötelesek az ügyek elektronikus intézését az E-ügyintézési tv-ben meghatározottak szerint biztosítani.

Azok az önkormányzatok, akik még nem csatlakoztak az ASP rendszerhez, az átmeneti időszakra az e-Papír szolgáltatással biztosítják ügyfeleik részére az elektronikus ügyintézés igénybevételének lehetőségét.

Ráckeve Város Önkormányzata 257/2016.(VIII.31.) kormányrendelet alapján az ASP Központhoz történő csatlakozásának időpontja: 2019. január 1.

Önkormányzatunk számára fontos az állampolgárok gyors és hatékony kiszolgálása.

Az elektronikus ügyintézéshez magánszemélyeknek és egyéni vállalkozóknak ügyfélkapu, míg 2017. január 1. napján már létező gazdálkodó szerveknek cégkapu regisztráció szükséges.

Regisztráció és az e-Papír szolgáltatás www.magyarorszag.hu linkre kattintva érhető el.

Elektronikus ügyintézés esetén az eljárásért fizetendő terhek az alábbi számlaszámokra történő utalással kell leróni. Utaláskor ügyiratszámot, adóügy esetében adószámot / adóazonosító jelet és minden esetben az ügyben érintett ügyfél nevét és címét szükséges megadni!

Adóhatósági üggyel kapcsolatos számlaszámok – Ráckeve Város Önkormányzat
Építményadó beszedési számlaszáma 11742070-15393238-02440000
Iparűzési adó beszedési számlaszáma 11742070-15393238-03540000
Gépjárműadó beszedési számlaszáma 11742070-15393238-08970000
Késedelmi pótlék beszedési számlaszáma 11742070-15393238-03780000
Bírság beszedési számlaszáma 11742070-15393238-03610000
Talajterhelési díj beszedési számlaszáma 11742070-15393238-03920000
Idegen bevételek beszedési számlaszáma 11742070-15393238-04400000
Államigazgatási illeték beszedési számlaszáma 11742070-15393238-03470000
Földbérbeadásból származó jövedelem besz. számla 11742070-15393238-08660000
Idegenforgalmi adó beszedési számla 11742070-15393238-03090000
Előrehozott adó beszedési számla 11742070-15393238-01100000
Egyéb bevétel 11742070-15393238-08800000
Ráckevei Polgármesteri Hivatal számlaszáma 11742070-15730899
Ráckeve Város Önkormányzata számlaszáma 11742070-15393238

Tourinform RáckeveTourinform Ráckeve

2300 Ráckeve, Eötvös utca 1.
Tel.: 24/429-747
Fax: 24/429-747
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.tourinform.rackeve.hu

A Tourinform Ráckeve a város és környékének a Csepel-sziget és a Kis-Duna mente kistérségnek a turisztikai, non-profit információs és marketing irodája.

Tourinform iroda Tourinform belso1 tourinform belso2

Mi a Tourinform?
Magyarország közel 150 településén várja Önt az itthon és külföldön egyaránt jól ismert jelképpel jelzett turisztikai információs iroda, amelyben tájékozódhat a település, az adott térség, régió, sőt az egész ország turisztikai kínálatáról. A Tourinform irodák munkatársai magyar és idegen nyelven készséggel tájékoztatják Önt szálláshelyekről, vendéglátóhelyekről, közlekedésről, programokról, látnivalókról, turisztikai szolgáltatásokról. A Tourinform irodákban hozzájuthat ingyenes turisztikai kiadványokhoz, vásárolhat térképeket, útikönyveket, turisztikai kártyákat, képeslapokat, lefoglalhat helyi turisztikai programokat, jegyeket válthat különféle rendezvényekre.

A Tourinform Ráckeve szolgáltatásai:

 • Turisztikai információ nyújtás helyi, régiós és országos szinten szálláshelyekről, vendéglátóhelyekről, közlekedésről, programokról, látnivalókról, szolgáltatásokról.
 • Ingyenes turisztikai kiadványok terjesztése
 • Turisztikai marketingtevékenység
 • Turisztikai vállalkozók kiadványainak ingyenes terjesztése
 • Turisztikai térképek, könyvek értékesítése
 • Idegenvezető közvetítés
 • Ráckeve ajándéktárgyak értékesítése
 • Színházjegy értékesítés
 • Horgászjegy értékesítés
 • Hungary Card értékesítés
 • Turista Érem értékesítés

A Tourinform Ráckeve kiadványai:

 • "Fesztiválok Ráckevén" éves programajánló
 • Éves Kistérségi Eseménynaptár
 • Városnézés Ráckevén
 • Ráckeve térkép
 • Egyéb térségi vonatkozású prospektusok
 • Magyar Turisztikai Ügynökség központi kiadványai
fesztiválok ráckevén2018 eseménynaptár2018  városnézés7

Nyitvatartás:
Szezonban (Június 15. - augusztus 31.)

Hétfő - Péntek: 8.00 - 17.00 
Szombat – Vasárnap: 10.00 - 17.00

Szezonon kívül (Szeptember 1. - Június 14.)
Hétfő - Péntek: 8.00 - 16.00 
Szombat – Vasárnap: Zárva

 

Polgármester szerda 8.00 - 12.00
Jegyző hétfő 13.00 - 16.00
Polgármesteri Hivatal munkatársai hétfő 8.00 – 16.00
szerda 8.00 – 16.00
péntek 8.00 – 12.00
Pénztár hétfő 9.00 – 11.00
I. emelet 105. szoba kedd 13.00 – 16.00
szerda 9.00 – 11.00
csütörtök 13.00 – 16.00
péntek 9.00 – 11.00
Közterület-felügyelet hétfő 8.00 – 16.00
péntek 8.00 – 12.00
Anyakönyvvezető hétfő 8.00 – 16.00
szerda 8.00 – 16.00

 

Elérhetőségek >>


A Polgármesteri Hivatal, Ráckeve város Önkormányzata Képviselő-testületének szerve, melyet a képviselő-testület az önkormányzat működésével, valamint a képviselő-testület és szervei hatáskörébe tartozó közigazgatási hatósági ügyek döntésre való szakszerű előkészítésével és végrehajtásával kapcsolatos feladatok ellátására hozott létre. A Polgármesteri Hivatal ellátja a jegyző hatáskörébe tartozó közigazgatási hatósági ügyek intézését.

A Hivatal munkatársai hatósági ügyeik intézése során készségesen állnak a lakosság rendelkezésére, s a folyamatos technikai fejlesztések révén azon dolgoznak, hogy az ügyintézés emberközeli, egyszerű, és átlátható legyen.

Az ügyfélkapuról, a hatósághoz történő időpontkérésről, a hatósági ügyekről és a közigazgatás egyéb területeiről bővebb információ található a Kormányzati portál internetes oldalakon: www.magyarorszag.hu; www.nyilvantarto.hu.

logo_kozadatkeresoA Gyorskeresés oldala a Közadatkereső általánosan használható kereső felülete. Alapvető használata egyszerű: a Keresés szövegmezőbe írjuk be azt a szót vagy azokat a szavakat, amelyeket tartalmazó leírásokat keresünk, majd az Enter billentyű megnyomásával vagy a Keres gombra való kattintással indítsuk el a keresést. A szövegmezőbe a következő szabályok figyelembe vételével írhatunk be szöveget

 • egy bizonyos szóra szeretnénk keresni: egyszerűen írjuk be a szót. Példa: GKM
 • több szót adunk meg, legalább az egyik szerepeljen: egyszerűen írjuk be a több szót. Példa: GKM pályázatok
 • több szót adunk meg, mindegyik szerepeljen: írjunk be több szót, mindegyik előtt egy + jelet írva. Példa: +GKM +pályázatok
 • pontos kifejezést szeretnénk keresni: idézőjelek között írjuk be a kifejezést. Példa: "elérhetőségi adatok"

 2.1. A szerv alaptevékenysége, feladat- és hatásköre

2.2. Hatósági ügyek intézésének rendjével kapcsolatos adatok
Ügytípusok

2.3 Közszolgáltatások

2.4. A szerv nyilvántartásai

 • Nincs idevonatkozó adat

2.5. Nyilvános kiadványok

 • Nincs idevonatkozó adat

2.6. Döntéshozatal, ülések

2.7. A szerv döntései, koncepciók, tervezetek, javaslatok

2.8. Pályázatok

2.9. Hirdetmények

2.10. Közérdekű adatok igénylése

2.11. Közzétételi listák

 

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium épületenergetika korszerűsítése KEHOP-5.2.9-16-2016-00119

adygimi 2 banner

banner 900x300

Ráckevei integrált szociális város-rehabilitáció pályázat VEKOP-6.2.-15-2016-00004

banner szocrehab

Külterületi helyi közutak fejlesztése..." - VP6-7.2.1-7.4.1.2-16

eu videki tersegek

Ráckeve Város Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16

banner ASP 2018

Fesztiválok 2019

fesztivalok 2019

A „Határtalanul!” program Kárpátaljai akcióprogram (HAT-17-04) pályázat

hatartalanul banner

Hasznos funkciók

Facebook

Értesítés

Ráckeve Város Önkormányzatának
Képviselő-testülete
2019. szeptember 26-án  (csütörtökön)
14.00  órakor ülést tart
amelyre tisztelettel meghívom.

Képviselő-testületi meghívó 2019. szeptember 26-ai ülésre

szeptemberi kézműves skarica

Idősek napja Ráckeve

Meghívó

orvosmuzsikusok szept.28

Meghívó

emales megh page 0001

2019 nyár rackevei duna ag hajokirandulasok A4 allo

Aktuális események

2019. szept. 15. - 00:00
Őszi Ászok Fesztivál
2019. szept. 28. - 19:00 -
Orvosok a zenében - koncert
2019. szept. 29. - 17:00 -
Idősek világnapja
2019. okt. 05. - 17:00 -
Orvosok a zenében - koncert
2019. okt. 16. - 14:00 -
Vénusz Színház - Piroska és a farkas

Facebook értéktár

RSD Projekt

rsd banner

Online TV

A weboldal cookie-kat használ. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.
Elfogadom